Silikone Hot Water Bag Version beroliger smerter sundhedssikkerhed

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Silikongummi Håndvarmer

Materiale

Silikone

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Logo

Klients logo

61PGBkBOx8L._SX522_

Silikone Vandpose Feature:

1.Made af silikone, blød lugtfri og behagelig hud, Det kan holde varmen længere end traditionelle gummiprodukter. Nemt fylde bred mund, anti-spurt læbe.


2. Kan opvarmes med mikrobølgeovn. Tag venligst strikdækslet af og fyld med koldt vand før varme. Sørg for, at opvarmningstiden ikke over 4 minutter og varmekraften ikke må overstige 800W.


3. Kan bruges alene som hjemmehjælp for smerter, smerter og sportsskader. Ud over den traditionelle varme terapi kan den også bruges som en kold kompress for børn med feber eller for at reducere hævelse for mindre skader.


4.Comes med en elegant strikket vandflaskebetræk for at forhindre de varme overflader i at komme i direkte kontakt med din hud for at forårsage forbrændinger.


5. Den perfekte fødselsdag eller ferie gave til venner og familie, ideel til at holde dig hyggeligt om natten eller hurtig smertelindring. Det fungerer også som en ispakke eller koldt vandflaske. Du alle vil absolut elske det!


Vi er her for at lave eller skabe perfekt element, der passer til dine behov.


Hot Tags: Silikone varmt vand taske version beroliger smerter sundhed sikkerhed, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like