Fladedel silikone varm kold komprimere vand taske

Materiale: silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000pcs
Chat nu

Produktdetaljer

Varen

BPA gratis miljømæssige flaske silikone varmt koldt vand taske

Materiale

Silikone

Størrelse

Brugerdefineret størrelse

Farve

PANTONE

MOQ

1000pcs

Design illustrationer

AI, PDF, JPG

Prøven tid

3-5 dage

silicone water bag

Silikone vand taske funktion:

1. høj kvalitet: opgraderingsversion varmt vandflaske er fremstillet af fødevarer grade silicone, lugtfri og genanvendeligt. Bred mund design, nemt at fylde vand.

2. Strik omslaget: der er en blød Strik dække at forhindre den varme overflade i direkte kontakt med din hud til at forårsage forbrændinger.

3. mikrobølgeovn til rådighed: kan blive opvarmet af mikrobølgeovn, tage ud Strik omslaget og fylde i koldt vand, den varme tid er 2-3 minutter og varme strøm bør ikke være over 1500W.

4. Ice taske funktion: fyld med koldt vand og derefter sætte det i køleskab, vil du få en ice taske. Silikone vand taske kan bruges som en kold komprimere til smerter, sportsskader, feber og mindske hævelse.

5. bedste gave: det er den bedste gave til venner eller familie, den varme & koldt vand flaske kan bruges på forskellige årstider. Det kan holde dig varm på kolde dage, det kan også bruges som en is pack.


Vi er her for at gøre eller skabe perfekte element for at matche dine behov.

Hot Tags: Fladedel silikone varm kold komprimere vand taske, Kina leverandører, producenter, fabrik, engros, billige, tilpassede

Undersøgelse

You Might Also Like