Funny Silicone Fruit Form Cute Filter tepose

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

produktnavn

Design Silicone Tea Infuser Filter Silinder Tone Bag

Design

Skikke

Materiale

100% Silikone, miljøvenlig

Logo

Præget, Præget, Udskrivning

Størrelse og form

Som krævet

Farve

Eventuelle toldpantone farver kan laves

MOQ

10 00 stk


Feature

1.SUPERIOR GRADE MATERIALE - Disse søde og kolde teinfusioner er lavet af kvalitetskvalitets silikone, der er 100% BPA fri, sikker til brug i mikrobølgeovn og meget varmebestandig, hvilket sikrer lang levetid og en sund te. Vores infusionsmateriale er lugtfrit og absorberer ikke duften eller smagen af din te og tilføjer ikke uønsket aroma eller smag - hvilket gør disse infusionsmidler ideelle til en perfekt kop te.

2.REUSABLE, ECO-FRIENDLY AND EASY TO USE - Disse løse blade te infusere tilbyder en miljøvenlig løsning på de traditionelle teposer, da de kan bruges til at brygge et ubegrænset antal te kopper, hvilket eliminerer behovet for teposer. Det er nemt at bruge - læg bare et bladtæ i infuser og dypp det i varmt vand i ca. 3-5 minutter. Disse infusionsmidler er også meget nemme at rengøre og opvaskemaskine sikkert

3.MERE VALG OG FORBEDREDE FLAVORER - Brygning ved hjælp af løs blade te tilbyder mange fordele som at få meget bredere valg af fine te at vælge imellem. Brugen af friske teblade i stedet for de emballerede i teposer giver bedre smag og aromaer, der kan nydes af te.

4. DETTE BEDSTE TEA INFUSERS DEAL - Disse løse blade te infusions gør det til en ideel gave til enhver te elsker - det være sig en ven, familie, kæreste eller kæreste eller en gave til enhver særlig lejlighed som påske, Thanksgiving, Lærerens Appreciation Day, Jul eller Valentinsdag.

Hot Tags: sjov silikonefrugt form søde filter tepose, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like