Engros Safe Grade Silicone Drinking Straws

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Materiale

Food Grade Silicone

Farve

Kvartsrosa, Pastelblå, Gul, Nano Sølv Gul

størrelse

Tilpasset

Farve

Deep Sky Blue, Cyan, Quartz Pink, Grey, Andet kan tilpasses

certifikater

BPA GRATIS, FDA osv

Logo

Kan trykkes på kapsel tilfældet


Feature

1.GREAT SIZE & FLIEXBLITY - På grund af deres ekstra lange og brede størrelse er disse stropper specielt velegnede til tykkere drikkevarer som smoothies, milkshakes, yoghurt, men de er også gode til vand, hvis du foretrækker store strøer. Du er velkommen til at oprette nogle fantastiske smoothies, milkshakes og andre tykkere drikkevarer, fordi du har de bedste brede silikoneflader til at nyde tykkere drikkevarer.

2.DISHWASHER SAFE men IKKE til brug i mikrobølgeovn. Vi skaber disse stropper til enhver form for drikkevarer - nem at bruge selv for dine børn - egnet til enhver form for tumblers ramblers og nem at rengøre. Husk at vaske produkterne omhyggeligt inden første brug. Vask dem med opvaskemiddel og rigeligt vand ved hjælp af rengøringsbørster.

3.NYDE KVALITET OG FORSVAR - Fremstillet af 100% fødevarekvalitets silikone og BPA-fri. Perfekt til 30 Oz Tumbler - De store strøer er fleksible og modstandsdygtige, hvis åbningen af dit tumbler låg er lille, skal du ikke bekymre dig - klem halmen og brug den.

Hot Tags: engros sikker kvalitet silikone drikker strøer, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like