Fleksibelt genanvendeligt silikondrikende halm

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Materiale:

Silikone

Farve:

Rød

Pakke:

Opp Bag

Leveringstid:

7-30 dage afhænger af din mængde

Betaling:

T / T 30% depositum, 70% balance


Feature

1.Silicone drikkestråler er fleksible og modstandsdygtige, fremstillet af BPA gratis madkvalitets silikone, hvis åbningen af dit tumbler låg er lille, tryk bare på halmen og brug den. Det vil ikke deformere.

2.Rusable i enhver flydende drikkevarer som vand, mælk, limonade, sodavand eller kaffe. Husk at vaske straws grundigt inden første brug. Vask dem med opvaskemiddel og masser af vand ved hjælp af børsterne. De er også opvaskemaskine sikkert.

3.Eko-venlige strøer, der passer til ethvert sted at bruge, kan du nippe hjemme for enhver drink. Den er foldbar og nem at transportere, når du rejser, tager picnic eller går til nogen fest.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er MOQ?

A: For ikke-tilpassede produkter er den mindste ordremængde mere end 2 stk. Tilpassede produkter, som f.eks. Trykte logoer eller tilpassede emballager på produktet, klik her for at kontakte os.


Q: Om prøve?

A: Prøve leveringstid: 1-3 dage; prøve transport tid: 4-9 dage eller 3-5 dage. Leveringstiden varierer afhængigt af leveringen.


Q: Hvilke typer emballager bruger du normalt til dette produkt?

A: Normalt pakket i OPP poser. Tilpasset emballage er også tilgængelig.


Q: Hvor lang tid tager det at producere, når en ordre er blevet placeret?

A: Ordreproduktionstid afhænger af ordrenes krav, som f.eks. Udskrivning af et logo på en silikonepose, tiden til at udskrive logoet er normalt omkring 5 dage. For eksempel er brugerdefineret emballeringstid normalt omkring 5-9 dage.

Hot Tags: fleksibel genbrugelige silikone drik halm, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like