Unisex Silikone Elastic Shoelaces Passer alle Sneaker Sko

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Fashion Farverige Silikone Justerbare Vandtætte Skoder

Materiale

Silicone / PVC

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage

Silikone Shoelace Feature:

1. DET ER DET DU BEHVERER. Sportsskoet blev lavet af førende kvalitet med store fordele, som andre produkter ikke har. Derfor tror vi på, at disse varer helt sikkert vil tilfredsstille dit behov "

2. LONG LASTING Lavet af moderne og mest avancerede teknologier til stof, er dette produkt garanteret brug af lang levetid. anti misfarvning, ingen falme, anti deformation, se altid ny som den dag du købte den "

3.VARIOUS STØRRELSER OG FARVE Vi specialiserer os i fremstilling og distribution af dette produktsortiment, så du kan besøge vores butik for at finde tusindvis af genstande, der helt sikkert kunne tilfredsstille din forventning. "

4.PERFEKT FOR ALLE: Denne sport er fantastisk til børn, der lærer at binde deres sko, seniorer, der lider af gigt, autistiske børn, løbere, triathlon-atleter og alle, der bærer sko.

5.OUR MEDDELELSE Vi sørger for at opfylde alt dit behov, kundesupport 24/7. Så er du velkommen til at kontakte os når som helst, eller entusiastiske sælgerpersonale er altid klar til at tjene dig. "

Hot Tags: unisex silikone elastiske snørebånd passer alle sneaker sko, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like