Silikone Feeder Mat Vandtæt Husdyr Undertøj

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Ikke giftig FDA Food Grade Dog Cat Feeding Placemat

Materiale

Silicone / PVC

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage

Silicone Feeder Mat Feature:

1.PROPER DEMENSION: Fodermad har den store størrelse 24 "x16", og den hævede yderkant er 0,47 ". Den hævede kant for at forhindre, at mad og vand spildes på gulvet.

2.PREMIUM MATERIAL: Vores hundemad er lavet af 100% premium madkvalitets silikone. hypoallergen, BPA fri. Ingen åbne porer til at bære bakterier; lugt og plet resistent.

3.SLEEK DESIGN: Stå op med anti-slip bumps på toppen for at forhindre husskålen glidende og de hævede kanter og yderlæbe for at forhindre og fange mad fra at spilde overalt.

4.EASY TO CLEAN: Vores hundeskålmåtter er bløde, men robuste og fleksible materialer, der let kan rengøres. Det er vandtæt og opvaskemaskine sikkert og kan let folde til at blive vasket i en opvaskemaskine eller simpelthen bare skyllet ned i en vask.

5.SATISFACTION GARANTERET: Vi står bag vores produkter, og det er vores pligt at opfylde vores kunder. Hvis der er et kvalitetsproblem omkring hundens placemat, kan du anvende 100% refusion efter returnering af dem tilbage inden for 60 dage.

Hot Tags: silikone feeder mat vandtæt kæledyr madras, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like