Gennemsigtig Logo Trykt Silicone Makeup Puff Beauty Tool

Stil: Silikone makeup applikator
Funktion: Kosmetisk, Kvinde Ansigtsskønhed
Farve: Tilpasset
Form: blad, vanddråbe, hjerte mv
Chat nu

Produktdetaljer

Navn

Kosmetisk Makeupdrop Svamp Silisponge

Størrelse

Tilpasset

Prøve tid

1-3 dage ved lager varer, 7-10 dage for OEM varer

Leveringstid

Ca. 25 arbejdsdage efter modtagelse af betaling

Betalingsmåder

T / T, Westerm Union, Paypal

Betalingsbetingelser

30% depositum inden produktion, 70% balance før forsendelse

Shipping måder

Ved Sea / Air / Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS)

Pakke

1stk / opp


funktion:

1. En nem at rengøre, hygiejnisk gel applikator med glitrende holografisk taske.

2. Ikke-porøs og nem at rengøre, Dab + Blend gel applikator hjælper makeup og hudpleje glide højre på huden uden at opsuge eller stjæle produktet. Fordi produktet ikke absorberer i gelapplikatoren (som det gør med normale svampe), vil du undgå enhver bakteriefremkaldende vækst. Perfekt til on-the-go brug, det skylles nemt af med sæbe og vand og leveres med en holografisk pose til ren genanvendelse når som helst og hvor som helst. For de bedste resultater skal du smøre på makeup eller hudpleje og derefter rulle applikatoren på huden for at blande.

3. Skønhedstips: Brug Dab + Blend til at anvende hudpleje, så du ikke spilder produkt på dine håndflader. Dab + Blend Gel Applicator er grusom. Mælk Makeup mener, at du skal have gode ingredienser og episke udbetalinger, fordi kompromis er cool, men ikke i din skønhedsrutine. De bryr sig om, hvad der er sat i deres formler lige så meget som det, der er udeladt. Dette produkt er grusomfrit, parabenfrit og 100 procent vegan. Mælk Makeup betyder ingen regler.

Hot Tags: gennemsigtigt logo trykt silikone makeup puff skønhed værktøj, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like