Silikone forseglet fødevarer beholder pladsen opbevaringsboks

Materiale: 100% Food Grade Silicone
Størrelse: Enhver størrelse & tilpassede
Logo: tilgængelig
MOQ: 500pcs
Chat nu

Produktdetaljer

Varen

FDA silikone genanvendelige stort køleskab boks

Materiale

100% food Grade Silicone

Størrelse

Alle størrelse & tilpassede

Logo

Rådighed

MOQ

500pcs

Prøven tid

5-7dage

Produkt bly tid

7-15 dage

Port

Shenzhen/Guangzhou

]{R)RSCYR]]SEZK3B_}1UOV

Frokost boks egenskaber:

1. perfekt silikone mad opbevaringsboks. Hver beholder er fantastisk til at holde tørt eller vådt fødevarer som korn, frugter, grøntsager, babymad. denne alsidige sæt er den perfekte løsning til dine forskellige mad opbevaringsbehov.

2. hver beholder er lavet af BPA gratis mad-grade silicone, der er ikke-giftige, smagløs, lugtfri, ikke-stick og let at rengøre. Vores højtemperaturbestandig silikone gør dem mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine sikker. Stor til at gemme rester i køleskabet og mikrobølger til når du er klar til at nyde dit måltid. Bare pop dem i opvaskemaskinen, når du er færdig til problemfri rengøring.

3. lufttæt dækker gøre disse fantastisk til kontoret, klasseværelset, camping, vej-ture og meget mere! De veldesignede snap på klart låsning låg med udluftningshul for bekvem mikrobølgeovn varme!

4. vi er så sikker i kvaliteten af vores silicium, som vi vil stå bag vores produkt med en ombytning eller dine penge tilbage. Nyd den nyeste mad opbevaringsboks med tillid.


Vi er her for at gøre eller skabe perfekte element for at matche dine behov.


Hot Tags: silikone forseglet fødevarer beholder pladsen opbevaring boks, Kina leverandører, producenter, fabrik, engros, billige, tilpassede

Undersøgelse

You Might Also Like