Eco silikone låg og boks mikrobølgeovn køleskab brug

Materiale: 100% Food Grade Silicone
Størrelse: Enhver størrelse & tilpassede
Logo: tilgængelig
MOQ: 500pcs
Chat nu

Produktdetaljer

Varen

Silicone 500ml tilpasselig fabrik mad kasser

Materiale

100% food Grade Silicone

Størrelse

Alle størrelse & tilpassede

Logo

Rådighed

MOQ

500pcs

Prøven tid

5-7dage

Produkt bly tid

7-15 dage

Port

Shenzhen/Guangzhou

Large-collapsible-microwave-bpa-free-reusable-baby (1)

Køkkengrej vare funktioner:

1. store tilbage til skolen gave at gøre dine børn har en sjov frokost, de gerne vil vise frem! Vores bento box er sundt for mennesker og planeten! Container er fantastisk til børn eller voksne.


2. silikone base udvides og dobbelt størrelse. Når du er færdig, Tryk ned for at skjule og gemme på halvdelen af størrelsen, lækagesikre teknologi, der holder måltider og snacks, frisk og rod-fri.


3. Mikrobølgeovn & Opvaskemaskine sikker, lufttæt vakuum segl holder maden frisk længere, Snap låg lukning for ekstra sikkerhed, Air tight knap oven på låget


4. vores Eco en bento box er holdbare og kan genbruges som er perfekt for dem, der er altid på farten og har brug for deres mad opholder sig, frisk og velsmagende!


5. fremstillet af silikone, lavet af fødevaregodkendt sikkert, FDA-godkendte, og BPA-fri materialer. Hvis ikke du er begejstret med dit køb eller anden grund. Bare lad os det vide og vi vil gøre vores bedste for at give dig den mest tilfredsstillende løsning.


Vi er her for at gøre eller skabe perfekte element for at matche dine behov.

Hot Tags: Eco silikone låg og boks mikrobølgeovn køleskab bruger, Kina leverandører, producenter, fabrik, engros, billige, tilpassede

Undersøgelse

You Might Also Like