BPA Gratis Opvaskemaskine Ovn Safe Stor Silikonsugningslåg

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Lotus Leaf Shape Silicone Suction Lid Cover

Materiale

Silikone

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage

81FrGz1iJCL._SL1500_

Silikone Lid Funktion:

1. Den perfekte blanding af sjov og funktionel, vores låg arbejder effektivt på en bred vifte af størrelser, former og materialer, herunder: rustfrit stål, glas, plast, keramik og endda træ. I det væsentlige fungerer silikondækslet som en stor sugekop, der skaber en lufttæt forsegling, der isolerer både varme og kolde fødevarer, fjerner skadedyr og bevarer friskhed og smag.

2. Vores låg er utroligt holdbare. Lavet af BPA-fri silikone, de er i stand til at modstå ekstreme temperaturer fra 220 grader C / 428 grader F til -40 grader C / -40 grader F.

3.Silicone stretch låg hjælper med at holde messer indeholdt i dine gryder og pander og ikke over din køkkenbord. Færdig er de dage, der spilder plastfolie og aluminiumsfolie. Vores låg kan bruges igen og igen og er utrolig nemme at rengøre.

4. Silikone konstruktionen sikrer, at vores låg er sikkert at bruge med de fleste apparater, herunder: ovne, mikrobølger, køleskabe, frysere og opvaskemaskiner.


Vi er her for at lave eller skabe perfekt element, der passer til dine behov.

Hot Tags: bpa fri opvaskemaskine ovn sikker stor silikone sugelåg, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like