Silikone Massage Cupping Sæt til Muskelsmerte

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Bedste Silikone Cupping Therapy Set til familie brug

Materiale

Silikone

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage

71yejACyC3L._SX522_

Silikone Svamp Feature:

1.CURATIVE EFFECT - Kliniske forsøg har bevist, at regelmæssig brug af silikone massage cupping kan hjælpe med at lindre ledsmerter, reumatoid arthritis, skulder smerter, knæ smerter, fibromyalgi, rygsmerter, nakke smerter, muskelspænding og myofascial frigivelse. Du kan blive hjemme og nyde professionelt ansigt og kropsterapi.

2.HEALTHIER OG YUNGER - Cupping terapi hjælper med at forbedre blodcirkulationen, afgifter kroppen og lindrer ledsmerter og muskelsmerter. Det hjælper også betydeligt med at reducere cellulite, strækmærker, inflammation og fibromyalgi-relaterede symptomer. Dine kropsdele vil føle sig strammere og glattere, med cellulite fjernet gradvist over tid.

3.EASY TIL BRUG - Lavet af slidstærk silikone af medicinsk kvalitet med en antimikrobiel egenskab, der er sikker at bruge. Følg instruktionen, du kan bruge den på dit ansigt, nakke, ryg, bryst, mave og ben. Disse massage kopper er et godt valg til hjemme spa, selvmassage eller massage af en partner, der passer til kroppens hudpleje anti-cellulite, nem at bruge.

4.EASY TIL RENGØRING OG BØRING - Det kan nemt rengøres med sæbevand eller let gennemsyret i kogende vand. Samtidig er silikone massage cupping godt lavet, kompakt og slank - lys nok til at bære i en pung eller små poser. Det er meget velegnet til afslapning efter en lang rejse.


Vi er her for at lave eller skabe perfekt element, der passer til dine behov.

Hot Tags: silikone massage cupping sæt til muskel smertelindring, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like