Silikongummi Traction klipper over sko til at gå på sne

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Great Gifts Antiskid Hike Ice Cleats med Rem

Materiale

Silikone

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage

Silikone Crampon Feature:

1.The is grippers med fuld fod slip beskyttelse, nem at trække på eller tage af, sikkert montering både sko og støvler.

2.Perfekt til vintersport + Gåture og vandreture på græs og sne. Stærk udfører under 40 ° C. Let at komme til og fra. Denne traction klap er let til / fra for at passe støvler, sneakers, afslappet og kjole sko. Ideelt til isfiskeri, jagt, vandring, jogging, vandreture, løbe, sneskovl osv.

3.Håndtagets materiale Lavet af TPE og skridsikre studs.Traktionsspidserne bruger de specielle Jordgribende stålstifter, der giver fremragende trækkraft på is og sne. Lette at komme i gang med lette vægkonstruktioner og foldes op til passer i lommen.

4.Snow-kløfterne med glidesko er fremstillet af TPE og skridsikre studs. Fremragende trækkraft på is og sne for at hjælpe med at undgå de forræderiske glatte forhold.

5.Durable overshoes med god elasticitet.Stretch størrelse er velegnet til mænd og kvinder. Skoomslagene strækker sig let over eksisterende sko eller støvler, hvilket gør det lettere at gå på glat is eller sne.

Hot Tags: silikone gummi trækkraft klammer over sko til at gå på sne, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like