Fleksibel silikone net taske flaske frugt holder

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Vare

Holdbar multifunktions silikongummi netmaskebærer

Materiale

Silicone / PVC

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage

Silikone bærer Gadget Feature:

1.NON-SLIP-SILIKONE: Egenskaberne af silikone gør det muligt for dette produkt at greb på en overflade, hvilket sikkert giver en god pasform til ekstra sikkerhed og brugervenlighed. Ikke-giftigt materiale.

2.UNIQUE DESIGN SERVICE DOBBELT DUTY: Hot Pad for at beskytte tæller og bordpladeoverflader fra hotpans op til 250 grader Celsius. Skærende design gør det muligt for denne varmepude at omdanne til en flaskeholder / flaskeholder ved blot at trække de ydre ringe rundt om flasken eller andre genstande. Materialet vil gribe til en række overflader og størrelser af flasker, dåser eller andre genstande.

3.PERFECT PARTY GIFT: Bær en flaske vin og efterlad denne farverige og sjove vært / værtinde. Den elastiske silikone trækker op for at skabe håndtag, der gør det let at transportere din flaske. Når håndtag frigivet produkt automatisk vender tilbage til flad position, der kan bruges som en coaster for at beskytte overflader fra flaske kondensering.

4.Discwasher, Fryser, Mikrobølgeovn, Ovn sikker op til 250 grader Celsius / 480 grader Fahrenheit. GØR LIVET Nemt!

Hot Tags: fleksibel silikone netto mesh taske flaske frugt holder, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like