Høj kvalitet nemt rengør mykt silikontab

Materiale: Silikone
Størrelse: Tilpasset størrelse
Farve: Pantone
MOQ: 1000 stk
Chat nu

Produktdetaljer

Materiale

Silikone

Størrelse

Tilpasset størrelse

Farve

Pantone

MOQ

1000pcs

Design kunstværk

AI, PDF, JPG

Prøve tid

3-5 dage


Fordele:

1.TRANSLUCENT SILICON - Ikke alle silikoner er skabt lige - Vi valgte det nyligt designet gennemskinnelige materiale til at gøre silikone baby bibs! Desuden sikrer vores højstyrede proces, at vi opfylder de krævende standarder: Den reneste, sikreste og reneste silikone til din baby og din familie.

2.ADVANCED & CAREFREE DETALJER - Unik LOGO BUTTONS design sikrer, at du ikke behøver at bekymre sig om dine babyer at trække det væk mens de spiser.

3. LYGTEVÆGT OG SMØRT BØGNING af bib giver det mulighed for at være let og vil ikke irritere barnets følsomme hud, så din baby kan nyde deres måltidstid.

4.CUTEST PRINTS - Little Dimsum bibs kommer i sjov, lys, farver og er dekoreret med en unik håndmalet tegning af søde dyr, der vil se stilfuldt ud på enhver lille pige eller dreng. Disse fodringsbibs gør også en stor baby shower gave og vil helt sikkert blive et hit med nye moms og dads.

5.EASY CLEAN-UP - Vores premium foderbibs er naturligt vandtætte og pletafvisende og vil ikke suge med vand eller mad lugt. Skyl skubbeet med sæbe og varmt vand efter brug og lufttørre eller simpelthen på toppen af opvaskemaskinen.

6.SUPER DURABLE & FLEXIBLE - Det valgte madkvalitets silicium er mere slidstærkt end andre silikoner og kan rulles op for at passe i bleposer eller punge. Justerbare snaps designet til børn i alderen over 4 måneder.

Hot Tags: høj kvalitet let ren blød silikone baby bib, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like