Køkkenværktøj Silikone Twist Jar Bottle Cap Opener

Materiale: Silicone + TPR
Størrelse: 23 * 9.2cm
Tykkelse: 2.3cm
Farve: som din anmodning
Chat nu

Produktdetaljer

Pris per stk

USD 0,2-2,0 pr. Stk

MOQ

100 0 stk pr. Design afhænger af dit design. Lille mængde er acceptabel.

Pakningsmetode

1pc / polypose og passende mængde til større taske eller pakket ved instruktion.

Levering

10 ~ 21 dage ved forskellige metoder og kvantitet

forsendelse

Ved havet; med fly eller hurtigkurer (FedEx / TNT / UPS / DHL)


Produkt introducerer:

1.Durable og sikre kvalitetsmaterialer


Den tilstrækkeligt bløde, men robuste samling af denne kombination af plast- og gummiflaskeåbningsåbner er beregnet til at give et krammehåndtag på flaskehætten uden at skade dine hænder. Håndtag og flaske gripper er støbt for nem vridning og drejning.


2.Effortless Quadruple Option Grip


Fremstillet med fire diameter indstilling, kan denne universelle krukkeåbner ubesværet åbne en stram hætte af en sodavand eller et karbad af pickles. Placer kun den cirkulære griber over låget, klem håndtaget og drej og drej bevægelse, indtil låget er løs. Dette er bestemt en nemmere og mere sikker manøvre end at tvinge låget med et redskab eller en kniv.


3.User Friendly And Effective


I modsætning til elektriske eller batteridrevne jaråbnere er dette et køkkenredskab, der ikke stole på strøm eller strøm, men giver stadig brugere et tilfredsstillende lokkende øjeblik uden at holde vejret. Det er bare afhængig af menneskets styrke. Desuden er det hjulpet af en ergonomisk samling, der effektivt griber fat på låget uden at glide og uden at blistere hænderne. Det er absolut mest nyttigt for folk med gigt, seniorer og køkken personale.


Hot Tags: køkken værktøj silikone twist jar flaske cap åbner, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like