Hvorfor er Silikone pen indehaveren den bedste salgsfremmende gave?

- Feb 03, 2021-

Med hensyn til materiale, silikone eller silicic acid gel er et meget aktivt adsorptionsmateriale, den vigtigste kemiske komponent er siliciumdioxid (SiO₂), som er gennemsigtig hvid eller mælkehvid, og er i fast form ved stuetemperatur. Silikone pen indehaveren arver egenskaberne af råvaren, har de fremragende egenskaber fleksibilitet, sejhed, blødhed og elasticitet. Dens gode deformation og selv-recovery evne gør det ikke bange for æltning og slå, og det kan hurtigt vende tilbage til sin oprindelige form efter at have modtaget ekstern kraft. Strukturelt har silikonematerialet stærk formbarhed.

silicone pen holder

Takket være dette, silikone pen indehaveren kan tilpasses til alle ønskede strukturelle funktioner, såsom bunden løftbare folde design, og flip-type lynlås åbning metode. Set fra håndværk, bambus, træ, stål, keramik, etc. er tidskrævende og arbejdskrævende, mens silica gel kan bruges til at kopiere mønstre, tekst, landskabsbilleder, tegneseriefigurer, og logo varemærker gennem laser udskæring, lim, trykning, osv. Overfladen af silikone pen indehaveren giver produktet en delikat og smuk visuel effekt, hvilket øger dens tiltrækningskraft og markedsføring magt.


Som en ny type brevpapir, silikone pen indehaveren ikke kun er i overensstemmelse med den grønne og miljømæssige udvikling koncept anbefalet af landet, men også henvender sig til forbrugeren begrebet mange studerende grupper forfølger individualitet, og fremmer en høj grad af forening af fremadrettet kreativt design og personlige karakteristika socialt forbrug, som er velfortolker Den dialektiske forholdet mellem produkt og indbyrdes afhængighed på markedet