Hvorfor kan silikone penholdere foldes?

- Feb 03, 2021-

Hver studerende, kontor eller familie har en mere eller mindre pen indehaveren, fordi mange studerende vil bruge det. Silikonepenholderen bruges til at sætte kuglepenne, linealer og andre brevpapirvarer fra traditionelt glas, plast og andre materialer. Det langsomt udviklet sig til en silikone pen indehaveren, men for nylig ved jeg ikke, om det er blevet opdaget, at foldbar silikone pen indehaveren er blevet populær, og det har gjort nye gennembrud i processen og formen, og det er smukkere og smukkere.

silicone pen bags

Silikone er meget fleksibel, og mange almindelige og kreative former kan designes. Selvfølgelig er disse former hovedsageligt afspejles på dukkens hoved. Fordi det skal foldes, formen af silikone pen indehaveren er mindre, og hovedet er anderledes. Design af forskellige produktionsprocesser som lim, trykning, farvelægning og integreret design. Modelleringen er nu for det meste dukkeformet, og der er færre simuleringer, dukker og andre forskellige stilarter, som offentligheden kan vælge.


Har du allerede forelsket i denne silikone folde pen indehaveren? Jeg var dybt tiltrukket, da jeg først så det, og så tog jeg straks en som min egen pen indehaveren, men som en brugerdefineret producent af folde silikone pen indehavere, jeg ofte ændre silikone pen indehavere med forskellige stilarter og former. I brug, bedes du kontakte mig, hvis du har brug for det.

Hjemmesiden er: www.ywhgifts.com