Hvad er sammenligningen mellem Gummi Køleskab Magneter og Silikone Køleskab Magneter?

- Feb 01, 2021-

Bløde pvc køleskab magneter og silikone køleskab magneter anvendes i udlandet, og de er meget populære i udlandet. En sådan køleskab magnet kan bruges til at sætte det på køleskabet derhjemme, som ikke kun kan spille en smuk rolle, men også spille en rolle i køleskabet. Uanset om maden er forældet eller ej, og andre data i køleskabet, produktet har normalt en blød magnet på bagsiden, som bruges til at holde på køleskabet, så det kaldes også en magnetisk køleskab magnet.

 pvc rubber fridge magnets

Men det lader til, at gummi køleskab magneter kommer til at falme ud af markedet, erstattet af silikone køleskab magneter. Så hvorfor blev de bløde køleskabsmagneter udskiftet, og hvorfor skiller silikonekølekølemagnets sig ud?


Den oprindelige bløde lim er opdelt i miljøbeskyttelse grade og ikke-miljømæssige kvalitet, og silikone Bunsen er en miljømæssig kvalitet materiale. Det er lavet af mad kvalitet silikone materiale, så selvfølgelig folk vil være mere begejstrede for silikone materiale! Silikone køleskab klistermærker er også lidt bedre end bløde køleskab klistermærker i udseende. Silikone køleskab magneter lavet med "multi-farve integreret støbning" proces har en mere levende og delikat udseende og kan udskrives i fire farver (CMYK).

 

Sammenlignet med prisen, er det stadig lidt mere gunstigt for silikone. Dette skyldes, at den nye proces er enkel at betjene og reducerer lønomkostningerne, og silikone køleskab magnet er glattere og mere behageligt at røre ved end den bløde køleskab magnet. Dette er grunden til, at silikone køleskab magneter er gradvist blevet populære, uanset om det bruges til reklame gaver eller salgsfremmende gaver.