Dongguan Yuheng Silicon Plastic Products Co, Ltd .. selskabets fabrik er beliggende i Dongguan City Development Zone, Guangdong-provinsen, blev grundlagt i begyndelsen af 2010. Med mere end 6 års erfaring i design, udvikling, produktion og salg, og har bliver en professionel fremstilling og guld leverandør af alle former for salgsfremmende gaver, herunder bløde PVC, siliocne, Gummi og zink metal gaver, såsom keychians, pvc tasker, køleskab magnet, coasters, nøglelåg, bar matte, telefon taske, silikone ur, silikone kage mugg silikone bil sæde pude ect.


Med mange års produktion erfaring og høj technolugy. Vi udviklede hurtigt og blev en af de professionelle leverandører af executive gaver og præmier.

未命名_副本

Vi er glade for at blive anerkendt af vores kunder fra hele verden. Men vi vil aldrig være tilfredse med det, vi har opnået. For at kunne levere produkt, kvalitet til konkurrencedygtig pris, holder vi styrke i vores F & U-afdeling til at producere trendy varer og vores kvalitetsafdeling for at yde streng kvalitetskontrol til vores produkter, også et specielt pris-overvågningssystem i vores fabrik for at sikre alle afdelinger, der kører til laveste pris sammenlignet med andre fabrikker.


Vi opfordrer oprigtigt dit værdsatte firma til at være vores partnere for virksomheders succesfulde forretning, vi dedikerer os altid til at tjene dig bedre med den bedste service, guldprodukter og vigtigst konkurrencedygtige priser.

initpintu_副本

Vores mål er at være din langsigtede forretningspartner og ven. Ser frem til at høre fra dig snart. Håber vi har en god dcooperationstid.